Reserveren voor Proeflokaal Sijgje Hilversum

Maandag t/m Zondag
Openingstijden van onze keuken 17:00 uur tot 21:00 uur
Restaurant open tot 23:30 uur
Driegangendiner voor €17,95.

Als u een ontvangstbevestiging heeft ontvangen, maar nog geen bevestiging van de reservering, dan kan het zijn dat wij nog gesloten zijn, of nog niet in de gelegenheid zijn geweest om uw reservering te bevestigen.
Als u geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen, controleer of u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd en controleer uw spambox (ongewenste mail)
In alle overige gevallen kunt u ons TIJDENS OPENINGSTIJDEN bereiken op 035 2005 155Helaas is het momenteel niet mogelijk om te reserveren voor ons restaurant in Hilversum. Wegens een grote brand in de nacht van 30 op 31 maart is het restaurant tijdelijk gesloten. De schade is aanzienlijk, maar is gelukkig beperkt tot materiële schade. Wij werken momenteel hard om u zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. Wij kunnen nog niet zeggen hoe lang dit zal gaan duren, maar houden u op de hoogte via deze site en onze Facebookpagina (volg ons daar en like deze pagina!). Intussen bent u van harte welkom bij 1 van onze andere 7 restaurants.Proeflokaal Sijgje Hilversum


Staat uw tijdsvak er niet meer tussen?
Wij hebben mogelijk nog wel plek! Bel:

035 2005 155