Reserveren voor Proeflokaal Sijgje Delft

Dinsdag t/m Zondag
Openingstijden van onze keuken 17:00 uur tot 21:00 uur
Restaurant open tot 23:30 uur
Driegangendiner voor €17,95.

Mocht u via deze site niet meer kunnen reserveren, belt u dan met 015-2049000 (het liefst tussen 14.00 uur en 17.00 uur). Het kan namelijk zijn dat er toch nog een tafeltje beschikbaar is.

Wilt u met een groep van meer dan 10 personen bij ons komen eten, stuurt u dan alstublieft een mailtje met uw aanvraag met uw naam, gewenste datum, tijd, aantal personen, telefoonnummer aan proeflokaalsijgjedelft@kpnmail.nl).
Wij zullen u dan binnen 48 uur berichten of we uw gezelschap kunnen plaatsen op de gewenste dag.

Vanaf 17.00 uur zijn wij druk met onze gasten een fijne avond bezorgen, dus dan kunnen we niet altijd direct opnemen. Probeert u het dan alstublieft ook later nog eens. Heeft u vragen, die even kunnen wachten, dan kunt u ook een mailtje sturen naar delft@proeflokaalsijgje.nl of proeflokaalsijgjedelft@kpnmail.nl Wij antwoorden u binnen 48 uur.

Als u overigens geen ontvangst bevestiging van uw reservering via de site mocht ontvangen, controleer u dan of u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd en controleer uw spambox (ongewenste mail).

Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet, Team Proeflokaal Sijgje Delft


 
Staat uw tijdsvak er niet meer tussen?
Wij hebben mogelijk nog wel plek! Bel:

015-2049000

Sfeerimpressies

Proeflokaal Sijgje Delft
Proeflokaal Sijgje Delft
Proeflokaal Sijgje Delft
PARKEERGELEGENHEID IN DELFT
In Delft kunt u het handigste parkeren in de parkeergarage in de Phoenixstraat. Als u met de de lift of trap naar boven loopt, komt u via de achterkant gelijk uit op de Oude Delft. Daar gaat u naar rechts en u vindt ons restaurant op nog geen 100 meter.