Beste gasten,

Vanavond hebben wij om 18.00 uur alle vestigingen Proeflokaal Sijgje en Share Dine & Wine helaas moeten sluiten. Deze sluiting zal tot minimaal 6 april duren en is een gevolg van de maatregelen van het RIVM en de overheid in de strijd tegen het Corona virus. Wij accepteren en respecteren deze maatregelen uiteraard, maar het doet ons pijn om onze restaurants te moeten sluiten.

Vanavond heeft de directie van Proeflokaal Sijgje en Share Dine & Wine een crisisberaad gehad met de franchisenemers en de vestigingsmanagers en gemeend toch iets te moeten doen voor de vele gasten die thuis zitten en niet naar buiten kunnen en/of durven.

Vanaf vandaag gaan wij kant en klare maaltijden thuis bezorgen. Onze chefs hebben een speciale tijdelijke menukaart samengesteld met gerechten die onze gasten zelf alleen nog maar even op hoeven te warmen. Deze menukaart is terug te vinden op www.proeflokaalsijgje.nl

De menu’s moeten voor 16.00 uur besteld worden via de reserveringspagina van de Proeflokaal Sijgje website www.proeflokaalsijgje.nl , die tijdelijk omgevormd is tot bestelling site.

Vergeet bij uw bestelling (lees reservering) niet duidelijk uw naam, telefoonnummer te vermelden.

Uiteraard kunt u ook telefonisch bestellen bij de vestiging bij u in de buurt.
U kunt bestellen tussen 10.00 en 16.00 uur
De maaltijden worden tussen 16.00 en 19.00 uur bezorgd.
Met uitzondering van onze vestigingen in Delft en Leiden doen alle vestigingen mee.
U kunt dus bestellen bij onze vestigingen in Schiedam, Voorburg, Voorhout en Den Haag.

Wij hanteren de volgende prijsstellingen:

Prijs van een maaltijd : € 7,95
Prijs van een driegangen menu is : € 15,00

Minimale bestelling van : €15,00
Bezorgkosten : € 2,50

Betaling:
Voor uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers, met betrekking verspreiding van het virus, kunt alleen betalen via een “tikkie”. Dit doet u pas nadat u telefonisch contact heeft gehad met een van onze medewerkers.


Met deze service hopen wij onze gasten tegemoet te komen in deze, voor iedereen, moeilijke tijden.

Directie Proeflokaal Sijgje

Claudio Houtman