Franchise-ondernemer worden bij Proeflokaal Sijgje? Dat kan!

Wij hebben een speciale franchiseformule die is ontwikkeld en gebaseerd op het succesvolle concept van Proeflokaal Sijgje. Dit concept staat voor heerlijk en betaalbaar eten in een huiselijke sfeer en met vriendelijk personeel.

In onze sfeervol ingerichte restaurants, waarbij wij qua inrichting proberen het verleden te combineren met het heden, kunt u nog gezellig “ouderwets” tafelen. De gerechten die wij serveren en de lage menuprijs van € 17,95 voor een drie gangenmenu, maakt Proeflokaal Sijgje toegankelijk voor alle leeftijd categorieën. Naast de gerechten kunnen onze gasten genieten van onze speciale bier- en wijnkaart en van onze uitgebreide selectie van verschillende soorten koffie.

Onze restaurants zijn 6 dagen per week van 17.00 uur tot 23:30 (tijdelijk vanwege de corona maatregelen 22:00) uur geopend.

Het eerste restaurant hebben wij geopend op 18 oktober 2015. En deze nieuwe formule blijkt een groot succes: Inmiddels hebben wij 3 restaurants. Bent u een ondernemer en heeft u belangstelling voor ons concept? Dan bieden wij de mogelijkheid om zelf een Proeflokaal Sijgje te exploiteren. Hebben wij uw belangstelling gewekt en wilt u meer informatie over ons franchisemodel, stuur ons dan een e-mail naar: administratie@proeflokaalsijgje.nl. En wij nemen spoedig contact met u op.