Franchise ondernemer worden?

Wij hebben een speciale franchiseformule die ontwikkeld en gebaseerd is op het succesvolle concept van Proeflokaal Sijgje. Het concept staat voor lekker en betaalbaar eten in een sfeervolle omgeving met vriendelijk personeel.

In onze gezellige en sfeervol ingerichte restaurants, waarbij wij, qua inrichting, proberen het verleden te combineren met het heden, kunt u nog gezellig “ouderwets” tafelen.

De gerechten die wij serveren, tegen vaste menuprijs van € 15,95 voor drie gangen, zorgt ervoor dat Proeflokaal Sijgje toegankelijk is voor alle leeftijd categorieën.

Naast de gerechten kunt u daarbij genieten van onze speciale bier/wijnkaart en onze uitgebreide selectie van verschillende soorten koffie.

Onze restaurants zijn 7 dagen per week van 17.00 uur tot 23.30 uur geopend.

De eerste vestiging hebben wij op 18 oktober 2015 geopend. De nieuwe formule blijkt een groot succes. Binnen twee jaar hebben wij dan ook vestigingen in Leiden, Voorhout en Delft geopend.

Bent u een ondernemer en heeft u belangstelling voor ons concept, dan bieden wij de mogelijkheid om zelf een Proeflokaal Sijgje te exploiteren.

Hebben wij uw belangstelling gewekt en wilt u meer informatie over ons franchisemodel, stuur ons een e-mail naar administratie@proeflokaalsijgje.nl en wij nemen spoedig contact met u op.

Harry Kaan, 1E franchisenemer Proeflokaal Sijgje

De vestiging aan de Oude Delft is het eerste franchise restaurant van Proeflokaal Sijgje.

Wij hebben een uitstekende ondernemer gevonden in Harry Kaan, een man met tientallen jaren ervaring als chefkok. Hij had altijd al de droom een eigen restaurant te beginnen. Deze droom is werkelijkheid geworden. Hij is 1 oktober 2017 zelfstandig aan de slag gegaan bij Proeflokaal Sijgje aan de Oude Delft als franchisenemer. En niet zonder succes. Proeflokaal Sijgje Delft zit bijna elke dag helemaal vol.

Harry: "Ik was zeer benieuwd naar de uitdaging die Claudio en Erwin voor zichzelf hadden gecreëerd door een driegangenmenu aan te bieden voor 15,95 euro en toen de proef op de som gaan nemen. Ik was gelijk enthousiast! Ik zie het natuurlijk ook als een hele eer dat de heren mij in de zomer van 2017 benaderd hebben om Proeflokaal Sijgje Delft als eerste franchisezaak te gaan runnen."

Harry heeft inmiddels aardig zijn draai gevonden. De laatste tien jaar werkte hij met veel plezier als chefkok bij Van der Valk Nootdorp. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij Van der Valk en veel geleerd. Maar nu ik eigen ondernemer ben geniet ik nog veel meer. Het is hard werken, maar het geeft enorm veel voldoening. Reserveer hier voor Delft